Навчальні заклади Запорізької області презентують!

5/28/2014

Запорізька загальноосвітня школа №23

Шановні колеги!
Запорізька загальноосвітня школа №23  презентує на Фестиваль матеріали:

дидактичний напрям

5 комментариев:

  1. До фізкультхвилинки "Як у нас на Україні" включені цікаві вправи. Вони спрямовані на зниження втоми, відновлення працездатності учнів. Вдало дібрана музика підвищує ефективність вправ, позитивно впливає на емоційний стан учнів. До комплексу входять вправи, які учні виконують індивідуально та в парах. Це сприяє формуванню у дітей вміння взаємодіяти та співпрацювати з товаришами. Учні та педагог - молодці! Так тримати!

    ОтветитьУдалить
  2. Александра6/18/2014 01:02:00 PM

    Важность физического воспитания подрастающего поколения актуальна в аспекте укрепления здоровья детей, и всестороннем развитии личности. Интересно, красочно, профессионально!

    ОтветитьУдалить
  3. Любов Дудова11/19/2014 08:57:00 PM

    Фізкультхвилинка "Як у нас на Україні" сприяє зниженню втоми, фізичної напруги, відновленню фізичних та розумових сил, приносить вихованцям естетичне задоволення. Діти дуже уважні, активні, рухливі, відчувають музичний такт, чітко виконують вказівки свого керівника , розуміють ефективність вправ, а головне - задоволені тим, що виконують. Прекрасна робота, відчувається смак професіонала!

    ОтветитьУдалить
  4. Фізхвилинка "Як у нас на Україні" поєднує динамічну музику, рухові вправи, вправи на дихання. Така фізхвилинка зніме втому, нормалізує активність, надасть почуття бадьорості і свіжості. Вчителька- молодець!!!

    ОтветитьУдалить
  5. Цей матеріал ще раз підтверджує доречність використання фізкульхвилинки, яка снижує напругу, втому, підвищують працездатність дітей.Особливо хочу відмітити, що ця фізкульхвилинка виконується в українському стилі.

    ОтветитьУдалить