Навчальні заклади Запорізької області презентують!

5/26/2014

Запорізька школа № 69 презентує

Шановні колеги!
Вашій увазі - матеріали, які підготовлені педагогами Запорізької загальноосвітьної школи І-ІІІ ст. №69:

Заявка

5 комментариев:

  1. Лаконічна систематизація позитивних напрацювань педагогів школи у відео-форматі. Перегляд відео надає можливість моделювання у картинках і образах діяльності педагогічного колективу щодо формування культури здоров'я учнів. Аспектно демонструються всі складові Моделі школи сприяння здоров'ю з певними умовами її ефективної реалізації: освіта заради здоров'я; інтергація ЗУН; індивідуалізація та диференціація навчання учнів; позаурочна та позакласна форми роботи. Нажаль, є фрагмент, який заснято в 2011-2012 н/р., но це не принижує якісну складову матеріалу. Грамотна мова і доброзичливий тон коментатора посилюють ефект сприймання відео-матеріалу. Матеріал відповідає тематиці фестивалю, напрямку та номінації. Дякую автору.

    ОтветитьУдалить
  2. У відеоролику розкрита система діяльності навчального закладу як Школи сприяння здоров’ю. Цей відеоматеріал яскраво демонструє, що збереження здоров’я учнів є загальною справою і участь у ній приймають всі вчителі. Дякуємо педагогічному колективу ЗОШ №69 за небайдужість до стану здоров’я дітей та професіоналізм у процесі його збереження та формування!

    ОтветитьУдалить
  3. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить
  4. Проблема збереження і покращення здоров я дітей в наш час є актуальною. У відеоролику вдало розкрита робота всього колектива школи щодо формування культури здоров я учнів. Дякую педагогічному колективу ЗЗШ № 69 за корисну інформацію, відеоматеріал і професіоналізм у роботі.

    ОтветитьУдалить
  5. Проблеми збереження здоров'я учнів і набуття навичок здорового способу життя є досить актуальними в сьогоденні. Сподовався відеоролик, в якому простежується свідома позиція педколективу « Наші діти – це наше майбутнє», і тому завжди на першому місці – здоров’я!

    ОтветитьУдалить