Навчальні заклади Запорізької області презентують!

5/26/2014

ХННРБЦ презентує

9 комментариев:

  1. Тренінг цікавий. Має високий навчально-методичний потенціал. Торкається важливої проблеми - формування ціннісного ставлення самого педагога до власного здоров'я. Значимість розробки посилюється сучасними інтерактивними прийомами. Побажання автору - надати посилання на літературні джерела.

    ОтветитьУдалить
  2. Ролік доцільний, лаконічний, цікавий. Дійсно - від сучасної молоді для сучасної молоді. Дякуємо студентам і педагогам. Пишаємося, що в Україні є така молодь!
    Повноцінно та логічно зазначений вище матеріал доповнює ролік "Мій вибір".
    Навчально-метотична розробка "Спортивні дівчата" містить цікаві конкурсні завдання, які доцільно підпорядковані зазначеним актуальним завданням. Розробка має практико - зорієнтований зміст і може використовуатися в різних формах навчально-виховного процесу з учнями різного віку. Рекомендація авторам - надавати перелік використаних джерел. Це - етика.
    Дидактичний матеріал "Живий квест" розширює спектр сприймання урочної діяльності за межі класної кімнати або кабінету. Такий підхід не лише активізує пізнавальний інтерес учнів, а й профілактує багато здоров'явитратних чинників класно-урочної системи навчання.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Олена Петрівна, перелік використаних джерел міститься у заявці центру.

      Удалить
  3. "Крок до повноцінного життя" - дуже важливий відео-фільм. Можливо, його слід сприймати не з позиції дидактичного забезпечення. Більше підходить до номінації "Організація виховної роботи". Тому що лише через труднощі та толерантну співпрацю зможуть подолати свої певні обмеження ці діти. Щира подяка всім педагогам і батькам, які їм в цьому допомагають. У вас все вийде, бо Ви того варті.

    ОтветитьУдалить
  4. Так бажала продивитися олімпійський урок, а не вийшло. Посилання не активне. Шановні автори, в Вас ще є час надіслати нам посилання, а ми активізуємо його на блозі. Дякую.

    ОтветитьУдалить
  5. Блог 8-А класу "В здоровом теле - здоровый дух" містить повноцінний матеріал за різними напрямками. Цікаві гаджети посилюють привабливість блогу і сприяють активній роботі читача із запропанованим матеріалом. Учні - молодці. Все коректно, грамотно, цікаво.
    Фоторепортаж "День здоров'я" - не просто набор картинок, а справжній репортаж про цікаво прожитий день учнями Центру. Така форма роботи з учнями надає інформацію про ефективність виховного заходу найбільш раціональним способом, ніж будь-які інші форми оцінювання. А пом'ять від таких заходів - на все життя.

    ОтветитьУдалить
  6. Живий квест "И день, и ночь в пути" - сучасна форма проведення уроку. Такий урок залучить всіх учнів до активної пізнавальної діяльності. Окрім математичних та літературних знань і умінь діти отримають уміння спілкуватися та працювати у команді. Ці уміння обов’язково знадобляться їм у житті. Важливо також те, що діти на уроці рухаються! Адже дитина, яка не рухається - не розвивається.

    ОтветитьУдалить
  7. Світлана Денежна11/06/2014 01:49:00 PM

    Сценарій до спортивно - ігрового свята "Спортивні дівчата" цікавий, веселий, багатий різноманітними конкурсами. Обов"язково щось подібне проведемо в своїй школі.

    ОтветитьУдалить
  8. Сподобався ролик "Ми хочемо розповісти вам одну історію..." Підлітки розповідають підліткам зрозуміло, наглядно і доступно. Пізнавальний і цікавий виклад матеріалу. Корисно і для уроку,і для виховного заходу.

    ОтветитьУдалить