Навчальні заклади Запорізької області презентують!

5/27/2014

Дніпрорудненська ЗОШ І-ІІ ст. презентує

4 комментария:

  1. Одним із завдань дослідно-експериментальної роботи з проблеми формування культури здоров'я суб'єктів освітнього середовища, учасниками якого є педагогічний колектив цієї школи, визначено апробацію технологій щодо збереження здоров'я учнів. Відомо, що технологія Олександри Дмитровни Дубогай спрямована на молодший шкільний вік. Однак, нами з'ясовано, що в технології "Навчання в русі" є певні здоров'явитратні фактори, які педагогам Дніпрорудненської школи вдалося скасувати та відпрацювати альтернативні підходи. Вважаю такий досвід активізації пізнавального інтересу учнів перспективним.

    ОтветитьУдалить
  2. https://www.youtube.com/watch?v=KBu5SeRKViU
    Семінар доцільний. Цікава його структура. Важливо, що теоретичні аспекти мають підкриплення практичною діяльністю. Ефект від зазначеного посилюється саме завдяки інтерактивній формі роботи учасників семінару. Дякую за досвід.

    ОтветитьУдалить
  3. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить
  4. В проекті "Навчання в русі" дуже сподобалася робота вчителя Курницької Г.О. Через рух дітки розширюють словарний запас, розвивають пам`ять, швидкість мислення, завдяки зміні діяльності учні не втомлюються. Дякую за досвід.

    ОтветитьУдалить