Навчальні заклади Запорізької області презентують!

5/28/2014

Дніпрорудненська гімназія "Софія" презентує

Шановні колеги!
Вашій увазі - матеріали, які представляє Дніпрорудненська гімназія "Софія":

4 комментария:

  1. Анонимный5/28/2014 02:31:00 PM

    агитбригада - действенная в прошлом форма пропаганды. хорошо, что ребята участвуют в пропаганде ЗСЖ. но, к сожалению, на видео часто совсем не слышно, о чем дети говорят. молодцы, ребята, дерзайте. побольше динамики и смелости в ваших выступлениях.

    ОтветитьУдалить
  2. Александра6/16/2014 12:13:00 PM

    Отличный способ воздействия на молодежную среду "изнутри"! Выступление агитбригады актуализирует формирование у обучающихся навыков здорового и безопасного образа жизни, неприятия алкоголя, табака и наркотиков, ценностного отношения к своему здоровью.

    ОтветитьУдалить
  3. Відео "Крок вперед"розроблений педагогічним колективом Дніпроруднинської гімназії "Софія" сприяє популяризації здорового способу життя, закликає до переоцінки та осмислення своїх життєвих орієнтирів. Матеріал цікавий.і може бути використаний, як один із елементів здоров'язбережувальних технологій.

    ОтветитьУдалить
  4. Любов Дудова11/19/2014 08:32:00 PM

    Агітбригада «Крок вперед» – одна з дієвих форм морально¬го виховання, оскільки забезпечує органічне поєднання глибокого змісту з яскравими художніми та емоційними формами. Її учасники висвітлюють найактуальніші проблеми сьогодення, переконливо аргументують свої ідеї, здійснюють емоційний вплив на слухачів. При цьому вони демонструють впевненість, комунікабельність, громадянську зрілість та психологічну готовність до життя в соціумі.

    ОтветитьУдалить